உங்கள் மாவட்டத்தைத் தேர்வுசெய்க

    • Home
    • »
    • News
    • »
    • technology
    • »
    • WhatsApp Tips: হোৱাটছএপত যদি কোনোবাই আপোনাক ব্লক কৰিছে তেওঁলৈ আপুনি মেছেজ পঠিয়াব পাৰিব ! কিন্তু কেনেকৈ ?

    WhatsApp Tips: হোৱাটছএপত যদি কোনোবাই আপোনাক ব্লক কৰিছে তেওঁলৈ আপুনি মেছেজ পঠিয়াব পাৰিব ! কিন্তু কেনেকৈ ?

    WhatsAppএ নিৰন্তৰ নিজকে আপডেট কৰি আছে আৰু নতুন সুবিধা যোগ কৰি আছে। আজি আমি আপোনাক কৈছো যে যদি কোনোবাই আপোনাক হোৱাটছএপত ব্লক কৰিছে তেন্তে হোৱাটছএপত ব্লক কৰা ব্যক্তিলৈ কেনেদৰে মেচেজ কৰিব লাগে।

    WhatsAppএ নিৰন্তৰ নিজকে আপডেট কৰি আছে আৰু নতুন সুবিধা যোগ কৰি আছে। আজি আমি আপোনাক কৈছো যে যদি কোনোবাই আপোনাক হোৱাটছএপত ব্লক কৰিছে তেন্তে হোৱাটছএপত ব্লক কৰা ব্যক্তিলৈ কেনেদৰে মেচেজ কৰিব লাগে।

    WhatsAppএ নিৰন্তৰ নিজকে আপডেট কৰি আছে আৰু নতুন সুবিধা যোগ কৰি আছে। আজি আমি আপোনাক কৈছো যে যদি কোনোবাই আপোনাক হোৱাটছএপত ব্লক কৰিছে তেন্তে হোৱাটছএপত ব্লক কৰা ব্যক্তিলৈ কেনেদৰে মেচেজ কৰিব লাগে।

    • Share this:
    WhatsAppএ নিৰন্তৰ নিজকে আপডেট কৰি আছে আৰু নতুন সুবিধা যোগ কৰি আছে। ইয়াত কিছুমান সুৰক্ষা সুবিধাও অন্তৰ্ভুক্ত আছে। আজি আমি আপোনাক কৈছো যে যদি কোনোবাই আপোনাক হোৱাটছএপত ব্লক কৰিছে তেন্তে হোৱাটছএপত ব্লকাৰটো কেনেদৰে মেচেজ কৰিব লাগে। প্ৰথমে, আপুনি অৱৰোধ কৰা হৈছে নে নাই জানিব লাগিব। আপোনাক হোৱাটছএপত অৱৰোধ কৰা হৈছে নে নাই পৰীক্ষা কৰাৰ কিছুমান উপায় ইয়াত দিয়া হৈছে।

    পদক্ষেপ ১: পৰীক্ষা কৰাৰ প্ৰথম উপায় হৈছে যে যেতিয়া আপোনাৰ বাৰ্তাবোৰ নাযায় আৰু ৰিচিভ নহয়, ইয়াৰ অৰ্থ হৈছে আপোনাক অৱৰোধ কৰা হৈছে।
    পদক্ষেপ ২: আপোনাৰ কলবোৰ 'ৰিং' নহয়।
    পদক্ষেপ ৩: আপুনি তেওঁলোকৰ হোৱাটছএপ ডিচপ্লে ছবি বা তেওঁলোকৰ কোনো স্থিতি আপডেট চাব নোৱাৰে। ইয়াৰ অৰ্থ হৈছে যে আপোনাক অৱৰোধ কৰা হৈছে।

    যদি আপুনি নিজকে আনব্লক কৰিব বিচাৰে তেন্তে হোৱাটছএপ আনব্লক কৰক আৰু পুনৰ ইনষ্টল কৰক

    আপোনাক অৱৰোধ কৰা কাৰোবাৰ সৈতে যোগাযোগ কৰিবলৈ চেষ্টা কৰাৰ বাবে হোৱাটছএপ আনইনষ্টল আৰু পুনৰ ইনষ্টল কৰাটো হৈছে আটাইতকৈ সহজ উপায়। অৱশ্যে, ই সকলোৰে বাবে কাম নকৰে, ইয়াৰ কোনো নিশ্চয়তা নাই। আমি ইয়াৰ বাবে তলত কেইটামান ষ্টেপ দিছো।

    প্ৰথমে আপোনাৰ ফোনত হোৱাটছএপ খোলক > ছেটিংছ > একাউণ্টলৈ যাওক। এতিয়া 'ডিলিট মাই একাউণ্ট' বিকল্পটো বাছনি কৰক।

    আপুনি এতিয়া এটা পপ-আপ পাব যি আপোনাক সকলো হোৱাটছএপ গ্ৰুপৰ পৰা নিজকে বিলোপ কৰাৰ বিষয়ে সতৰ্ক কৰিব আৰু আপোনাৰ বাৰ্তাৰ ইতিহাস বিলোপ কৰা হ'ব। ইয়াত সন্মত হওক আৰু আগলৈ যাওক ক্লিক কৰক।

    ইয়াৰ পিছত, আপুনি আপোনাৰ দেশ, ফোন নম্বৰ বাছনি কৰিব লাগিব, আৰু ডিলিট মাই একাউণ্ট বুটামত ক্লিক কৰিব লাগিব।

    আপোনাৰ স্মাৰ্টফোনৰ পৰা এপটো আঁতৰাওক আৰু পুনৰাৰম্ভ কৰক।

    আপোনাৰ ফোনটো পুনৰ অন হোৱাৰ পিছত, গুগল প্লে বা এপ ষ্টোৰ খোলক আৰু আকৌ এবাৰ হোৱাটছএপ ডাউনলোড কৰক।

    প্ৰয়োজনীয় বিৱৰণ প্ৰদান কৰক আৰু আপোনাৰ সম্পৰ্কৰ সৈতে এপটো চিংক কৰক।

    এতিয়া আপোনাক অৱৰোধ কৰা সম্পৰ্কটো সন্ধান কৰক। এনেদৰে আপুনি তেওঁলোকক আকৌ এবাৰ বাৰ্তা প্ৰেৰণ কৰিবলৈ সক্ষম হ'ব।

    দ্বিতীয় উপায়: আপুনি এটা হোৱাটছএপ গ্ৰুপ সৃষ্টি কৰে। ২-৩ জন যোগ দিয়ক। আপোনাক অৱৰোধ কৰা লোকজনক যোগ দিয়ক। এতিয়া কেৱল আপোনাৰ বাহিৰে গোটটোত আপোনাক ব্লক কৰা সম্পৰ্কটো ৰাখক। বাকী সকলোকে আঁতৰাওক। এইদৰে আপুনি হোৱাটছএপত ব্লক কৰাৰ পিছতো মেচেজ কৰিবলৈ সক্ষম হ'ব।
    Published by:Kokil Sarma
    First published: