• Home
  • »
  • News
  • »
  • lifestyle
  • »
  • WhatsApp ত আজিয়েই সলনি কৰক এই Setting, যিকোনো Groupত কোনেও আপোনাক add কৰিব নোৱাৰিব...

WhatsApp ত আজিয়েই সলনি কৰক এই Setting, যিকোনো Groupত কোনেও আপোনাক add কৰিব নোৱাৰিব...

WhatsApp ত আজিয়েই সলনি কৰক এই Setting ! এই Settingএ ব্যৱহাৰকাৰীসকলক আপোনাক Groupত কোনে add কৰিব পাৰে আৰু কোনে কৰিব নোৱাৰে বাছনি কৰিব দিয়ে।

WhatsApp ত আজিয়েই সলনি কৰক এই Setting ! এই Settingএ ব্যৱহাৰকাৰীসকলক আপোনাক Groupত কোনে add কৰিব পাৰে আৰু কোনে কৰিব নোৱাৰে বাছনি কৰিব দিয়ে।

WhatsApp ত আজিয়েই সলনি কৰক এই Setting ! এই Settingএ ব্যৱহাৰকাৰীসকলক আপোনাক Groupত কোনে add কৰিব পাৰে আৰু কোনে কৰিব নোৱাৰে বাছনি কৰিব দিয়ে।

  • Share this:
WhatsApp: বন্ধুবৰ্গ, আত্মীয় আৰু কাৰ্যালয়ৰ লোকসকলৰ সৈতে সংযোজিত হৈ থকাৰ বাবে WhatsApp গ্ৰুপবোৰ হৈছে সৰ্বশ্ৰেষ্ঠ উপায়। কিন্তু কেতিয়াবা মানুহে তেওঁলোকৰ সেৱা আৰু সামগ্ৰীৰ প্ৰচাৰৰ বাবে গোটটোত বহুসংখ্যক লোক যোগ দিয়ে। কেতিয়াবা অনুমতি অবিহনে group সৃষ্টি কৰা হয়, যি অতি বিচলিত কৰে। আমাৰ মাজৰ বহুতে অপ্ৰয়োজনীয় গোটত যোগ দিবলৈ ভাল নাপায়, আৰু গোটটো এৰি যোৱাটো ভাল নালাগে। ইয়াক এৰাই চলিবলৈ এটা সৰ্বশ্ৰেষ্ঠ উপায় হ'ল গোটটোত যোগ দিয়া অপ্ৰয়োজনীয় লোকসকলক পৰিহাৰ কৰা।

ভাল কথাটো হ'ল যে অতিৰিক্ত গোটবোৰ পৰিহাৰ কৰিবলৈ হোৱাটছএপত এটা ছেটিং আছে। এই Settingএ ব্যৱহাৰকাৰীসকলক আপোনাক গোটটোত কোনে add কৰিব পাৰে আৰু কোনে কৰিব নোৱাৰে বাছনি কৰিব দিয়ে।

তথ্যৰ বাবে, কওঁ যে এই ছেটিংছৰ পাছতো গ্ৰুপ এডমিনে গোটটোত যোগদান কৰিবলৈ আপোনাক এটা ব্যক্তিগত লিংক প্ৰেৰণ কৰিব পাৰে। গতিকে যদি আপুনি অতিৰিক্ত গোট এটাত যোগ দিয়া পৰিহাৰ কৰিব বিচাৰে, তলৰ পদক্ষেপবোৰ অনুসৰণ কৰক।

>>ইয়াৰ বাবে, প্ৰথমে হোৱাটছএপটো খোলক আৰু তাৰ পিছত ওপৰৰ সোঁ কোণত থকা তিনিটা বিন্দু টেপ কৰক।

>> এতিয়া Settings বিকল্পলৈ যাওক আৰু Account টেপ কৰক।

>> ইয়াত Privacyলৈ যাব লাগিব, আৰু তাৰ পিছত Groupsত টেপ কৰিব লাগিব। Default হিচাপে ‘Everyone’ ছেট কৰিব পাৰে।

>> ইয়াত ব্যৱহাৰকাৰীয়ে তিনিটা বিকল্প লাভ কৰে -‘Everyone’, ‘My Contacts’, আৰু ‘My contacts Except’ ।

>> 'Everyone' বিকল্পৰ অৰ্থ হৈছে যে আপোনাৰ ফোন নম্বৰ নথকা এজন ব্যৱহাৰকাৰীয়ে আপোনাৰ অনুমতি অবিহনে আপোনাক এটা গোটত যোগ দিব পাৰে।

>>'‘My Contact' বিকল্পৰ অৰ্থ হৈছে যে আপুনি কেৱল সেই বোৰ গোটত যোগ দিব পাৰে যাৰ ফোন নম্বৰ আপুনি ফোনত সংৰক্ষণ কৰিছে।

>> শেষত 'My Contacts Except' বিকল্পটোৰ বিষয়ে, যদি আপুনি ইয়াক বাছনি কৰে, ইয়াৰ অৰ্থ হৈছে যে আপুনি আপোনাৰ সম্পৰ্কৰ পৰা বিভিন্ন লোক বাছনি কৰিব পাৰে, যিসকলে আপোনাক groupত ভৰ্তি কৰিব নোৱাৰিব।
Published by:Kokil Sarma
First published: